Iesenii au dat navala la Strandul Municipal. Cele mai multe incasari de la redeschidere

strand

Incasări record raportate de administratorii Bazei de Agrement Ciric, Ștrandului Municipal și Plajei Nicolina de la deschiderea sezonului.

În primele două săptămâni din iunie, la Baza de la Ciric au fost înregistrate încasări în valoare de 24.090 lei, suma provenind în special din utilizarea piscinelor (13.348 lei), închirierea terenurilor de tenis (5.114 lei) și de fotbal (2.588 lei), dar și a bărcilor (3.040 lei). În luna mai, veniturile Bazei s-au cifrat la 18.733 de lei.

La rândul său, până la jumătatea lunii iunie Ștrandul Municipal a adunat în vistierie nu mai puțin de 40.193 lei, deținând supremația în rândul locurilor de agrement ieșene, în timp ce Plaja Nicolina a strâns 28.091 lei.

✔️ Reamintim că la Ștrandul Municipal intrarea se poate face în baza unui bilet în valoare de 10 lei. Copiii sub 7 ani și pensionarii achită doar 3 lei, în timp ce luptătorii în Revoluție, veteranii și văduvele de război, foștii deținuți politici și persoanele cu grad I de invaliditate beneficiază de gratuitate. Închirierea unui șezlong sau umbrele costă 5 lei pe zi. Cei care doresc să urmeze cursuri de înot sau gimnastică acvatică cu un instructor autorizat vor plăti 19 lei pe ora de curs. Ștrandul Municipal oferă și varianta abonamentelor, acestea fiind de 84 de lei pentru 10 intrări în cazul adulților, respectiv 23 de lei pentru 10 intrări în cazul copiilor sub 7 ani și pensionarilor.

✔️ Intrarea la Plaja Nicolina pot fi făcută achitând 8 lei pentru un bilet, copiii cu vârsta sub 7 ani, luptătorii în Revoluție, veteranii și văduvele de război, foștii deținuți politici și persoanele cu grad I de invaliditate beneficiind de gratuitate. Umbrelele și șezlongurile pot fi închiriate cu 5 lei pe zi, iar nămolul poate fi cumpărat cu 2 lei. Pensionarii cu venituri lunare de sub 1.500 de lei pot achiziționa contra sumei de 10 lei un abonament care le permite 10 intrări pe plajă.

✔️ Baza de Agrement Ciric oferă numeroase variante de a petrece în mod dinamic o zi de relaxare. O plimbare de o oră cu barca sau hidrobicicleta costă 23 de lei, existând și posibilitatea închirierii pe o durată de jumătate de oră contra sumei de 10 lei. Intrarea la piscine, care include și șezlongul, costă 17 lei pe zi de persoană, pentru abonamentul cu 10 intrări achitându-se 136 de lei. Tot pentru o baie în piscină, copiii sub 10 ani, pensionarii, studenții, veteranii de război, foștii deținuți politici, revoluționarii și persoanele cu grad I de handicap vor achita 8 lei. Opt ore de relaxare pe terenul de minigolf costă 56 de lei de persoană, amatorii având la dispoziție și variantele de 4 și 2 ore, la prețul de 28 lei, respectiv 15 lei. Două ore petrecute pe terenul de tenis de câmp costă 33 de lei, pentru o oră urmând a se plăti 23 de lei.