Ieseanul Stefan Vuza se retrage de la conducerea Chimcomplex Borzesti pentru a se ocupa de extinderea companiei la nivel regional

Chimcomplex S.A. Borzesti anunță o tranziție strategică în cadrul conducerii executive. Ștefan Vuza, Președinte și CEO al companiei a ales să-și dedice energia și expertiza strategică pentru extinderea companiei la nivel regional din poziția de membru al Consiliului de Administrație, renunțând la mandatul de CEO.

“Am luat o decizie importantă pentru viitorul Chimcomplex, după un mandat de un an în funcția de CEO, care a avut obiectivul asigurării continuității și dezvoltării activității companiei într-un context socio-economic instabil. Mi-am îndeplinit obiectivele propuse, ne-am adaptat la provocările zilei, iar Chimcomplex este ferm pregătită să își continue povestea de succes și să aducă contribuții semnificative în industria noastră. După 5 ani de la achiziția activelor Oltchim sunt constant în mesajul meu că trebuie să evoluăm, prezentul este extrem de ofertant, iar rolul meu va fi de a conduce curajos investițiile semnificative la nivel regional ale Grupului CRC.” a declarat Ștefan Vuza, Președinte Chimcomplex.

Începând cu data de 1 noiembrie 2023, Chimcomplex îl numește pe Florian Staicu în funcția de director general interimar. Florian Staicu, care a ocupat până la numire funcția de Director de Operațiuni Chimcomplex, este o prezență binecunoscută în echipa de management a companiei. Acesta va conduce compania pe durata următoarelor 6 luni, asigurându-se că obiectivele strategice vor fi susținute cu fermitate.

„Cu încredere și respect pentru moștenirea Chimcomplex, sunt onorat să primesc provocarea de a fi Director General Interimar. Alături de echipa extinsă vom continua să dezvoltăm Chimcomplex ca un jucător regional de top. Ștefan Vuza a pus bazele acestei transformări și continuăm să mergem pe calea deschisă de dânsul. Cu sprijinul său, suntem încrezători că Chimcomplex va evolua și va obține rezultate remarcabile. Acesta este un angajament pe care ni-l asumăm față de clienții noștri, partenerii și comunitățile în care activăm.” a declarat dl. Florian Staicu, CEO interimar Chimcomplex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *