Ieseanul Ștefan Lătescu a câștigat al doilea meci prin KO în K1 World Grand Prix Japan

s2.ziareromania

Ștefan Lătescu continuă să impresioneze în Japonia! După ce în decembrie l-a învins pe campionul mondial Mahmoud Sattari prin KO, la Osaka, luptătorul ieșean de 21 de ani a obținut, duminică dimineață, un nou succes înainte de limită în Japonia. De această, Lătescu l-a învins pe niponul Seiya Tanigawa, tot prin KO în repriza a 2-a, în Gala K’Festa 6 din K1 World Grand Prix de la Tokyo.

Victoria obținută în fața lui Tanigawa, fost campion mondial de kyokushin și campion mondial de karate, i-a deschis drumul lui Lătescu către un meci pentru titlul mondial.

Foarte probabil, după cum a declarat antrenorul Mihai Constantin, următorul meci al lui Lătescu în K1 se va disputa cu centura de campion mondial pe masă.

„Dacă Dumnezeu ne ajută și totul va fi bine, vom avea un meci pentru titlul mondial. Sunt sigur că Ștefan va face o figură frumoasă și va câștiga, iar după aceea vom avea un meci de titlul mondial. Nu îl subestimăm pe japonez, este campion mondial de kyokushin, campion mondial de karate, luptă pe o arenă imensă din Tokyo, va fi o atmosferă incendiară acolo, presiune mare. Vom fi singuri împotriva tuturor acolo, dar suntem obișnuiți cu presiunea și sunt sigur că Ștefan va face un meci mare” spunea antrenorul Mihai Constantin înainte de plecarea în Japonia, pentru prosport.