Ieseanul lovit de stanca in Cheile Bicazului a fost operat de urgenta dar medicii sunt rezervati in privinta prognosticului

WhatsApp-Image-2022-08-10-at-17.24.33

Barbatul din Valea Lupului lovit ieri dupa amiaza in Cheile Bicazului de o stanca desprinsa din versant a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce a fost preluat de eliopterul SMURD de la Piatra Neamt.

Florin Grămadă – Purtător de Cuvânt Spitalul de Neurochirurgie din Iași: „A fost operat pentru o leziune importantă cranio cerebrală. A venit în stare gravă. În această dimineață prezintă o stare stabilă însă cu toate astea prognostisticul nu poate fi considerat decât rezervat deoarece pot apărea o serie de alte complicații. Este internat în secția ATI, unde beneficiază de întreaga paletă de tratamente pentru a se evita apariția acestor complicații”.

În momentul producerii incidentului, ieseanul se afla în zona tarabelor împreună cu soția și cei doi copii. Martorii susțin că stanca s-a desprins de pe unul dintre versanți o bucată de stâncă lovindu-l puternic pe ieșean.