Ieseanul Catalin Urtoi este noul consilier al ministrului Transporturilor

Catalin Urtoi a devenit consilierul lui Sorin Grindeanu si va monitoriza proiectele de infrastructura din zona Moldovei. „Îmi doresc ca această activitate a mea să fie susținută și la nivel local de către autorități, în localitățile pe unde ar urma să treacă aceste autostrăzi, dacă dorim să le vedem realizate”, a scris Catalin Urtoi, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mers vineri pe teren pentru a verifica stadiile lucrarile dedicata studiilor pentru A7 si A8:

„Pe tronsonul Moţca – Pașcani – Tg. Frumos de pe A8, proiectantul Consitrans executa foraje cu un prestator care astăzi avea în teren 4 (patru) foreze. Să sperăm că păstrând acest ritm, Consitrans va reuși să recupereze cele cinci luni de întârziere, deși va fi foarte greu.

Pe tronsonul Pașcani – Suceava de pe A7, proiectantul Search Corporation executa foraje cu doi prestatori care astăzi aveau în teren, cumulat 4 foreze. Prin această mobilizare am speranța că acest proiectant va reuși să depășească situația dificilă în care se află, deși misiunea sa nu este deloc ușoară. Din păcate, același proiectant nu avea pe tronsonul Suceava – Siret nici o foreza! Întârzierile pe acest tronson sunt foarte mari”, a spus Catalin Urtoi.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!