Ieseanca Cristina Nichita isi vinde afacerea

Sharing is caring!

Dupa 25 ani de activitat in lumea modei, timp in care a avut peste 1500 angajati, Cristina Nichita doreste sa-si vanda afacerea.

“Am cochetat si cochetez cu ideea de a vinde business-ul dupa 25 ani de productie si comert. Am implinit 25 ani de cand producem moda in Romania si a existat o vreme in care am fost lideri de piata pentru haine dedicate femeilor in stilul clasic – elegante. La ora actuala conteaza foarte mult, influencerii, conteaza partea aceasta de vanzari online, la un click distanta poti sa vinzi oriunde in lume. O persoane cu marketing online poate sa vanda pe Amazon”, a spus Cristina Nichita, la Tele M.

Pentru ieseanca, pandemia a fost o adevarata provocare. “‘Ne-am adaptat, am facut produse simple, zeci de mii de masti, pentru ca la un moment dat astea erau singurele marfuri care se cereau. In primele doua luni, lumea imi telefona sa ma intrebe daca nu fac masti. Nici nu-mi trecea prin cap sa fac masti. Este ca si cum de maine ai face haine pentru razboi. Nu prea am interrupt productia, cu greu am dat si concediile. Mediul de business din Romania este foarte afectat dare u anticipam asta pentru ca vanzarile au scazut dinainte de pandemie. Se vorbeste chiar ca pandemia mascheaza marea criza mondiala”, a completat Cristina Nichita.

shares