Iesean erou in Marea Britanie dupa ce a salvat un britanic de la moarte

cristian dumitrescu

Cristian Dumitrescu, un iesean ce locuieste de cativa ani in comitatul Devon din sudul Angliei a salvat un britanic aflat in pragul sinuciderii. Ieseanul se indrepta spre casa dupa ce a participat la o petrecere cand a vazut doua persoane pe un pod din Exeter.

Un barbat ameninta ca se arunca in timp ce iubita acestuia plangea si telefona la politie. „Am văzut un bărbat și o femeie pe pod. Am trecut și am văzut că femeia era la telefon și plângea. Bărbatul era de cealaltă parte a balustradei și voia să sară, mi-am dat seama că plângea și el”, a povestit romanul in presa britanica.

Dupa ce s-a apropiat de barbatul aflat in pragul sinuciderii, ieseanul a preluat initiativa. „I-am spus primul lucru care mi-a trecut prin cap: ‘Salut prietene, sunt soferul tau de taxi, iti amintesti de mine? Nu-l intalnisem vreodata dar m-am gandit ca astfel se poate concentra”, a completat Cristian Dumitrescu.

Dupa cateva minute de discutii cu barbatul, romanul l-a convins pe acesta sa revina in spatele balustradei.

Purtatorul de cuvant al politiei a anuntat ca apelul a fost initiat dimineata la ora 6.35 dar barbatul a stat ceva timp pe pod.

Cristian Dumitrescu nu este la prima isprava de acest gen. Anul trecut ieseanul a salvat din flacari un barbat care adormise in casa cu tigara in gura.

Cristian Dumitrescu si celalalt erou din Marea Britanie, Florin Murariu sunt prieteni si locuiesc in acelasi cartier iesean.