Ieșean, călcat de tramvai

accident tramvai

Ancheta interna la Compania de Transport Public. Decizia vine dupa ce, aseara, un barbat a fost calcat de tramvai, iar victima a decedat pe loc, spun medicii. Intre timp, Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Tragedia s-a petrecut in Baza 3. Martorii spun ca barbatul se grabea sa treaca strada, prin loc nepermis, in intentia de a prinde tramvaiul, care urma sa ajunga in statie. S-a impiedicat de bordura si a ajuns direct sub rotile tramvaiului.

Accidentul rutier a avut loc aseara, in jurul orei 19.00. Cel care a sunat la 112 a fost vatmanul de pe mijlocul de transport in comun. Martorii spun ca victima a traversat strada haotic, pana in momentul tragediei.Pe o ploaie torentiala, barbatul s-ar fi impiedicat si s-a dezechilibrat.

Trupul neinsufletit al victimei a fost scos de sub mastodontul din fier dupa aproape o ora si jumatate de la producerea accidentului. Politia a deschis o ancheta in acest caz. La nivelul Companiei de Transport Public a fost deschisa o ancheta interna.

Tramvaiul a fost ridicat de pe sine cu o macara.Traficul in zona a fost blocat mai bine de doua ore.