Ieșean arestat preventiv după ce a intrat beat cu mașina într-un gard și a fugit

La data de 05 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Iaşi au identificat un bărbat, care ar fi condus un auto pe drumul public, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi acroşat un gard.

Bărbatul ar fi plecat de la faţa locului şi a fost depsitat ulterior de poliţişti.  Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui auto sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar cercetările continuă.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

 La data de 8 decembrie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţa dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!