Ieșean arestat preventiv după ce a fugit de la locul accidentului și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest

politia

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 14 decembrie a.c., un bărbat de 62 de ani în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iaşi, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto condus de o femeie de 32 de ani, în urma impactului rezultând rănirea acesteia.

Ulterior bărbatul ar fi părăsit locul accidentului, iar în momentul depistării de către poliţişti, acesta ar fi refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi prelevarea de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 16 decembrie a.c., bărbatul cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi refuzul sau sustargerea de la prelevarea de mostre biologice a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 17 decembrie a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.