Ieșean arestat după ce și-a terorizat familia. A turnat benzină pe fereastra camerei în care dormeau și a dat foc

botosanean-arestat-pentru-o-afacere-cu-droguri-din-olanda-ajunsa-in-vizorul-diicot-7Gm

Un bărbat din județul Iași este arestat, acuzat că și-a terorizat soția și cei doi copii, ba chiar că a turnat benzină la fereastra camerei în care dormeau femeia de 50 de ani, fetiţa adolescenta şi fiul de 19 ani. Apoi a aprins pervazul.

Totuşi, nimeni nu a sunat atunci la 112. Ancheta a fost deschisă după ce polițiștii au aflat întâmplător întreaga poveste.

Poliţiştii au aflat despre incendiul provocat de bărbat, în timp ce anchetau o faptă mai veche în care el ar fi fost implicat.

Incidentul s-a petrecut pe 23 noiembrie: individul de 56 de ani a turnat benzină la marginea ferestrei camerei în care dormeau soția de 50 de ani, fiica lor de 13 și băiatul de 19 ani. Din fericire, nimeni nu a fost rănit pentru că geamul s-a spart și familia a ieșit din cameră.

Cu două luni mai devreme, femeia sunase la 112 după ce bărbatul o bătuse, însă nu a vrut să depună plângere.
Cei care îl cunosc spun că bărbatul devine agresiv după ce bea alcool.

Cei doi soți au împreună șase copii, trei fete și trei băieți, dintre care două copile se află într-un centru de protecție al statului. Băieții sunt adulți și locuiesc împreună cu mama și sora lor mai mică, de 13 ani. Marți, după ce bărbatul a fost evaluat de un psihiatru, a fost arestat preventiv, pentru de violență în familie.

În plus, individul nu mai are dreptul să se apropie de soție și copii în următoarele 6 luni, potrivit unui ordin de protecție decis de instanță