Ieșean arestat după ce a fost prins de către un agent de pază, furând dintr-un magazin

arestat

La data de 09 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi au identificat un bărbat, de 47 ani, care ar fi fost depistat în flagrant de un agent de pază al unei firme, după ce ar fi sustras din incinta unui complex material electrice şi dispozitive sanitare, în valoare de aproximativ 2.500 lei.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

În urma continuării cercetărilor, poliţiştii au identificat alţi doi bărbaţi de 32 de ani, respectiv 29 de ani, care ar fi fost implicaţi în comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 decembrie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Ulterior acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 15 decembrie a.c., tânărul de 29 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 16 decembrie a.c., acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.