Ieșean amendat cu 5.000 de lei, după ce polițiștii i-au controlat bagajele

Sharing is caring!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu inspectorii vamali au descoperit, în bagajele unui ieşean, 60 de pachete tutun aromat pentru narghilea.

În data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 03.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la intrarea în ţară, ieşeanul D.A., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în cotiera banchetei spate şi în portbagajul autoturismului, în spaţiul de depozitare al aripei, 60 pachete cu tutun aromat pentru narghilea, marca „Mazaya”, de proveniență Duty-Free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare de 500 de lei şi sancționarea contravențională a persoanei în cauză cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

shares