Ieftiniri cu până la 70% la cazările de pe litoralul românesc

litoral

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează ediția de toamnă a programului „Litoralul pentru toți”, desfășurat în perioada 1 – 30 septembrie, prin care românii se pot caza în hotelurile clasificate din stațiunile de la Marea Neagră cu prețuri începând de la 36 de lei pe noapte. Pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparație cu tarifele din vârful de sezon.

42 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral s-au înscris în program, numărul aproximativ de locuri pe noapte este de 3.400. Rezervările pentru cazare pot fi făcute atât prin agenţiile de turism, cât și direct de hoteluri.

Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 2 stele din stațiunea Saturn și costă pentru 2 persoane 72 lei/noapte dacă se achiziționează un sejur de minimum 5 nopți.

Reprezentanții hotelierilor estimează că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât anul trecut, dar sub nivelul anului 2019.

Programul „Litoralul pentru toți” a ajuns la ediția cu numărul 39.