Iasul vrea sa rupa cu Craiova sirul infrangerilor

flavius stoican

Determinarea jucatorilor din repriza secunda si prelungirile partidei din Cupa Romaniei cu Viitorul, il fac optimist pe Flavius Stoican inaintea partidei de maine seara cu CSU Craiova. Iesenii au mare nevoie de o victorie pentru a depasi pasa proasta in care a intrat.

Suntem toti constienti de importanta partidei de vineri. Pentru noi este un meci foarte important, vrem sa obtinem puncte, sa facem un meci mare, sa continuam pe aceeasi linie si ma refer din punct de vedere al jocului si vreau sa fim eficienti si pe tabela de marcaj”, a spus Flavius Stoican, antrenor FC Politehnica Iasi.

O victorie cu Craiova ar ridica moralul echipei tinand cont de programul etapelor viitoare. Stoican le cere jucatorilor mai multa concentrare pentru a nu face cadouri gratuite echipei lui Mangia.

Cu o victorie, moralul jucatorilor va creste. Acum au incredere in fortele lor pentru ca au constientizat ca nu este o echipa mai buna decat noi si totul se rezuma la situatii minore de joc. Nu vreau sa oferim cadouri gen cornere, auturi iar apoi sa alergam dupa egalare. Din situatii de acestea se pot inscrie goluri”, a adaugat tehnicianul.

Din punct de vedere medical, tot lotul este valid pentru partida cu Craiova. Din cauza efortului depus in Cupa Romaniei, a intervenit oboseala in randul jucatorilor. Andrei Cristea va putea juca in campionat, cartonasul rosu primit cu Viitorul fiind valabil doar in Cupa.