Iasul vrea sa reintre in cartile play off-ului

poli iasi

Gazdele meciului de maine cu Hermannstadt nici nu concep sa piarda vreun punct in fata nou promovatei. Dupa 3 infrangeri consecutive, Poli are nevoie de puncte ca de aer pentru a se apropia de locul 6 din clasament. Flavius Stoican spera sa nu fie surprins de Sibiu, formatie care l-a adus in aceasta luna pe Vasile Miriuta.

Vrem sa continuam cu un joc bun dar vreau sa fim si eficienti. Avem nevoie de puncte, trebuie sa ne mentinem in lupta pentru play off. Aceasta victorie ar insemna un moral bun pentru meciurile viitoare pentru ca ne asteapta o saptamana foarte grea. Intalnim o echipa care a produs si surprize si nu demult au reusit un rezultat de egalitate pe terenul celor de la CSU Craiova. Trebuie sa fim constineti ca este foarte importanta victoria”, a declarat Flavius Stoican, antrenor FC Politehnica Iasi.

Andrei Sin isi sarbatoreste maine ziua de nastere si spera sa primeasca drept cadou victoria cu Sibiul.

“Ne asteapta o partida importanta pe care trbuie sa o castigam cu orice pret. Nu suntem in cea mai buna perioada din punct de vedere al rezultatelor dar eu cred ca am avut momente foarte bune atat in partida cu CFR cat si in meciul cu Viitorul de acasa. Vom intalni o echipa care va face tot posibilul sa obtina un rezultat pozitiv insa cred ca valoarea si experienta noastra ne va face sa obtinem o victorie in partida de maine”, a declarat Andrei Sin, jucator FC Politehnica Iasi.

Vasile Miriuta a anuntat ca noua sa echipa trebuie sa stranga puncte in clasament tinand cont de situatia dificila pe care o traverseaza Hermannstadt. Sibienii se afla pe penultima pozitie a clasamentului cu doar 8 puncte.