Iașul vrea să mai îngenuncheze o echipă din Ilfov

poli iasi

Flavius Stoican le-a pus gand rau si celor de la Voluntari dupa ce echipa pe care o conduce a castigat detasat in fata Chiajnei. Antrenorul formatiei din Copou are multe solutii la indemana de la linia de mijloc pana la atac insa intampina mari dificultati in defensiva, de unde va lipsi Marius Mihalache si Laurentiu Rus.

Vom incerca sa facem tot posibilul sa ne intoarcem bucurosi. Avem mare nevoie de puncte. Daca vom reusi sa aducem toate cele 3 puncte atunci avem un moral foarte bun, intalnim apoi Dinamo cu entuziasm si incredere ca vom urca foarte mult in clasament. Am vorbit cu jucatorii, le-am explicat ce inseamna aceasta victorie, ca ne va aduce foarte aproape de ce ne dorim fiecare dintre noi”, a declarat Flavius Stoican, antrenor Poli Iasi.

Voluntariul nu are niciun success in acest sezon si ocupa ultima pozitie cu 2 puncte. Ilfovenii vor fi greu de depasit mai ales ca ambitiile celor de la Voluntari au fost destul de mari la inceputul sezonului.

“Chiar daca si ei au inceput destul de dificil campionatul, nu ne va fi usor. Si ei sunt in cautari si au destui jucatori noi. Mai putin ne intereseaza, mai mult ne intereseaza jocul nostru. Venim dupa un rezultat foarte bun contra celor de la Chiajna, cu un joc bun. Vrem sa mentinem aceeasi linie, sa crestem de la meci la meci. Este important acest joc poate unul dintre cele mai importante ale sezonului sic red ca putem sa urcam foarte mult in clasament”, a adaugat antrenorul Iasului.

Lewis Enoh este apt de joc si ar putea fi intrudus din primul minut de Flavius Stoican. De altfel, antrenorul se gandeste sa treaca la sistemul cu doi atacanti incepand cu partida de duminica. In clasament, Iasul ocupa locul 11 cu 8 puncte la doar 3 puncte de podium ocupat acum de CS Universitatea Craiova.