Iașul vrea sa încurce din nou FCSB-ul

foto_Adria Gallego

In ultimele sezoane, echipa din Copou a jucat fara trac in fata celei mai titrate formatii din Liga 1. Ros albastrii au pierdut titlul in ultimul sezon dupa ce au fost invinsi de ieseni iar acest lucru nu a fost uitat de Dica si compania. Pentru FCSB, intalnirea cu Iasul este una a revansei dar si un oment de descatusare tinand cont de inceputul mai greu de sezon al bucurestenilor. Vicecampionii au fost urmariti aseara de ieseni, in victoria cu 4-0 in fata celor de la Rudar.

Din partea FCSB-ului am vazut aseara jucatori valorosi care au calitate individuala peste media campionatului. Din partea noastra va fi un joc spectaculos pentru ca am ajuns la maturitatea pentru ca suntem o echipa pe care putem incurca orice adversar. Vreau sa fim redutabili, vreau sa fim atenti pentru ca am demonstrat ca putem sa ne batem cu fortele Romaniei”, a declarat Flavius Stoican.

Unul dintre putinii jucatori care au ajuns in Copou in aceasta vara si a confirmat, spaniolul Gallego, sustine ca meciul cu FCSB-ul este important pentru moralul echipei.

Stim ca este un meci dificil, este unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Am lucrat toata saptamana pentru acest meci si vom merge acolo ca sa incercam sa castigam. Mergem acolo sa jucam si ne facem jocul. Daca facem ce vrea antrenorul cred ca putem sa-i batem”, a spus Adria Gallego, jucator FC Politehnica Iasi.

O singura problema de lot are Flavius Stoican pentru intalnirea de duminica seara. Narcis Badic nu si-a revenit din punct de vedere medical. Antrenorul este decis sa mearga in capitala cu un lot format strict din jucatorii care traverseaza cea mai buna forma sportiva. Antrenorul Politehnicii sustine ca mai sunt ceva sanse pentru infintarea echipei satelit. Daca nu se va reusi inscrierea acesteia in acest sezon al Ligii a treia, jucatorii tineri din lot vor fi imprumutati in esaloanele inferioare.