Iasul va gazdui a 27-a editie a Campionatului National de Karate Traditional pentru Copii

foto_karate

In acest week end se va desfasura in Sala Polivalenta o noua competitie de anvergura in karate-ul traditional. Peste 400 copii de la 39 cluburi de profil din tara se vor lupta pentru medalii.

Nicolae Marandici – presedinte FR Karate Traditional: „Din nou la Iasi dupa ce in urma cu doua saptamani am avut finala Campionatului National pentru cadeti, juniori, tineret si seniori, la Tomesti, o competitie foarte reusita. Sunt bucuros sa fiu din nou aici si aveti aici spuma karate-ului iesean, sensei Constantin Adascalitei, sensei Petronel Luca, sensei Musat Cornel si mai tanarul Alexandru Luca. Ca sa va faceti o idee despre ce inseamna Iasul in karate-ul traditional, din 4 finale, doua pentru copii si doua pentru cei mari, 3 dintre ele s-au tinut la Iasi”.     

Competitia va debuta in Sala Polivalenta maine de la ora 9 si se incheie la ora 20. Finalele sunt programate duminica dimineata de la ora 9.

Petronel Luca – presedinte CS Olympic Iasi: „In acest week end 19 – 21 octombrie are loc la Iasi finala campionatului traditional pentru copii, eveniment la care vor participa 440 copii inscrisi deja in competitie conform datelor Federatiei Romane de Karate Traditional. Sunt extrem de mandru ca Federatia Romana de Karate, prin presedintele Nicolae Marandici, 7 Dan a incredintat organizarea Clubului Sportiv Olympic Iasi si in speta catre mine”.

Iasul continua sa domine karate-ul traditional datorita rezultatelor obtinute de cluburile din oras dar si a organizarii evenimentelor de inalt nivel.

Constanti Adascalitei – vicepresedinte FR Karate Traditional: „Mentin ideea ca Iasul ramane capitala karate-ului traditional si din prisma organizarii unei competitii de reper, mentin ideea ca cluburile iesene puncteaza foarte bine in clasamentul national si bineinteles la Campionatele Europene reusim sa punctam alaturi de ceilalti colegi ai nostri in clasamentul pe natiuni”.

La aceasta competitie vor participa copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.