Iasul, sub zodia craterelor din asfalt

Sharing is caring!

Ca in fiecare an, asfaltul a cedat in mai multe zone din Iasi dupa topirea zapezii. Gropile, au devenit „capcane“ pentru soferi. Acestia sustin ca-si rup masinile si ca primaria trebuie sa intervina de urgenta. Mai mult, altii acuza ca s-a aruncat cu sare in nestire iar aceasta a “mancat” asfaltul. Oficialii din Primarie au transmis ca gropile apar din cauza fenomenului inghet-dezghet care afecteaza asfaltul vechi.

Oamenii sunt indignati. In fiecare an se intampla la fel iar Iasul e intr-o stare deplorabila. Sfarsitul sezonului rece a scos de sub nameti gropile si mizeria orasului.

“Se plombeaza, numai bine ca le plombeaza pe timp umed si nu tin si iar se strica si uite asa banul public se cheltuieste, pe ce? Pe lucrul nefacut bine”, sustine un iesean.

“Ce parere sa am, in fiecare an e la fel. Daca iarna e grea cat mai multe gropi dupa ce se topeste zapada , asta e probabil ca si calitatea asfaltului”, explica o alta persoana.

Asfaltul a cedat nu doar pe strazile vechi, dar si pe cele abia modernizate, unde au aparut fisuri la scurt timp dupa reconstruirea lor. Cei din Primarie anunta ca se va demara campania plombari de indata ce vremea se va imbunatati.

shares