Iasul scoate un punct la Voluntari dar nu scapa de emotii

poli iasi

FC Voluntari si Poli Iasi au remizat in runda a 8-a de play out. Meciul a fost echilibrat, cu putine faze de poarta. Gazdele puteau deschide scorul in minutul 15 dar lovitura de cap a lui Tudorie a fost respinsa in extremis de Denis Rusu. Revenit in primul 11 dupa o noua etapa de suspendare, Kamer Qaka a avut o actiune individuala superba dar sutul sau a trecut pe langa poarta lui Mitrev.

In repriza secunda, Gadze a avut o lovitura de cap respinsa in lateral de Rusu. In minutul 75, Mihaescu il gaseste excelent pe Semedo, acesta il intoarce din fenta pe Gheorghe dar finalizarea a lasat de dorit, mingea trecand peste poarta lui Mitrev. In minutul 83, Deac a luat o actiune pe cont propriu iar sutul sau a zuduit transversala. Partida s-a incheiat cu o remiza alba iar cele doua formatii au in continuare emotii in privinta retrogradarii.

Voluntariul acumuleaza 23 puncte, la doua lungimi distanta de locul de baraj in timp ce Iasul cu 25 puncte se afla la 4 puncte de Dunarea Calarasi. In urmatoarea etapa, Iasul va avea sansa de a scapa de griji daca va reusi sa invinga pe teren propriu echipa lui Dan Alexa. Voluntariul are meci greu in runda viitoare pe terenul celor de la FC Botosani.

FC Voluntari: Mitrev – I. Gheorghe, Balaur, Russo, A. Vlad – Căpăţînă, Signorelli (70 Parcalabu), Răuţă – Popadiuc (64 Deac), Tudorie, Gadze
Antrenor: Cristiano Bergodi

Poli Iaşi: D. Rusu – Gallego, Frăsinescu, Chelaru, Sin – Qaka (69 Mihaescu), Cioinac, Nascimento – Platini (64 Sanoh), Willy Semedo (78 Zaharia), Enoh.

Antrenor Flavius Stoican

Foto: telekomsport.ro