Iasul reintra in cartile play off-ului

poli iasi

Fara Flavius Stoican pe banca, dupa ce a fost trimis in tribune la meciul cu Botosani, Iasul a inceput greu partida cu Calarasi din cadrul etapei a a19-a de campionat. Oaspetii au fost mai periculosi in primul sfert de ora dar Vali Munteanu si Clemence au ratat deschiderea scorului. Gazdele s-au dezmortit dupa 20 minute iar Petre si Platini nu au concretizat fazele avute. Dar, in minutul 33, la una dintre putinele faze asezate ale gazdelor Bekui inventeaza o pasa spre Platini iar acesta a deschis scorul. Oaspetii au fost mai insistenti in repriza a doua dar tot iesenii puteau inscrie dupa un sut superb a lui Gallego. Gazdele au inchis jocul insa au avut emotii mari pana la final. Oaspetii au trimis in bara si au mai avut alte faze periculoase la poarta lui Rusu. In cele din urma, Poli Iasi bifeaza a doua victorie si intra din nou in cartile play off-ului.

In urma acestui rezultat, Iasul a urcat momentan pe locul 8 cu 24 puncte si va evolua vineri, in deplasare la Concordia Chiajna.

Poli: Rusu – Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Qaka, Cioinac – Platini (’79 – Bosoi), Petre (’68 – Pantiru), Sanoh (’74 – Zaharia) – Bekui. Antrenor: Flavius Stocan.

 Dunărea: Lungu – Ţenea, Dobrosavlevici, Şeroni, Mendy – Kanda (’46 – Honciu), Cucu, Bourceanu (’68 – Souda), V.  Munteanu – A. Munteanu, Clemence (’46-Mediop).  Antrenor: Dan Alexa.