Iasul reia pregatirile printre nametii din Romania

poli iasi

Politehnica Iasi s-a intors aseara din cantonamentul turcesc. Vremea le-a dat batai de cap tuturor echipelor romanesti plecate la pregatiri in Antalya. Au fost destui antrenori din Liga 1 care au spus ca nu mai vor sa-si duca echipele in Turcia din cauza conditiilor meteo.

Adrian Ambrosie – presedinte FC Poli Iasi: „Am plecat de la ger si am dat de strabunica lui, ploaia. Am reusit intr-un final sa terminam o perioada de pregatire, asa cum ar fi trebuit sa fie o pregatire foarte buna. Din pacate ploaia si terenurile ne-au impiedicat sa ne indeplinim cel mai important obiectiv din punct de vedere tehnico tactic dar am pus la punct pregatirea fizica”. 

Iesenii au suferit in atac la meciurile de verificare din Turcia. In perioada urmatoare, conducerea va incerca sa gaseasca un varf.

„Cred ca cel mai important lucru este sa acoperim postul de varf dupa plecarea lui Andrei Cristea. Enoh si chiar Moussa s-au descurcat foarte bine in pozitia de varf dar ne mai trebuie un atacant si n mijlocas central ofensiv”, a completat Adrian Ambrosie.

A plecat doar Andrei Cristea, ne lipseste foarte mult pentru ca nu prea am inscris in acest cantonament dar cred ca Flavius va reusi sa gaseasca formula castigatoare pentru ultimele 5 meciuri”, a afirmat Cosmin Frasinescu.

Iesenii au cuvinte de lauda la adresa jucatorilor nou veniti. Acestia s-au integrat destul de repede in lot. Marea problema a echipei iesene va fi perioada de pregatire din urmatoarele zile. Frigul si zapada ii impiedica sa-si desfasoare antrenamentele in conditii optime. De altfel, clubul din Copou este de acord cu amanarea campionatului daca si celelalte echipe vor dori acest lucru.