Iașul rămâne ultima în Liga 1. Pancu nu își explică situația în care a ajuns Poli

pancu

Poli Iaşi a pierdut acasă cu UTA, după ce a condus cu scorul de 1-0 aproape toată partida şi rămâne pe ultimul loc în clasament. Daniel Pancu nu înţelege cum s-a ajuns în situaţia de faţă. Poli Iaşi are un golaveraj dezastruos, -24, mai mult decât dublu faţă de următoarea clasată la acest criteriu.

Ieșenii au fost dominați clar de UTA, statistica finală arătând 19-2 la ocazii de gol pentru arădeni.

E greu să îmi găsesc cuvintele. Suntem într-un moment greu, foarte greu. Jucători care trebuiesc adaptaţi din mers, jucători care practic intră pentru prima dată să îşi vadă colegii la jocurile oficiale. Astea e perioada, e atipic pentru toată lumea. Lotul e unul bun în momentul de faţă, avem jucători buni la dispoziţie, jucători ca nivel mult peste cei pe care i-am avut în tur. Cu cât îi vom integra mai repede, cu atât va fi mai bine.

E vorba de responsabilitate. Plus, o mare problemă a acestei echipe, atunci când suntem în avantaj sau la egalitate, cel puţin acasă, ţinem foarte puţin mingea, pierdem foarte uşor duelurile. Ar fi culmea să vorbească cineva frumos de noi în momentele astea. Noi trebuie să dăm dovadă de caracter, de unitate în continuare, să ne refacem mental, Urmează o serie de foc, din care sper să ieşim cât mai bine.„, a spus Pancu la finalul partidei cu UTA.