Iasul nu joaca nimic fara Vasvari in teren

Gabi Vasvari, un jucator care va implini 36 ani luna viitoare este cea importanta piesa din angrenajul lui Claudiu Niculescu. Din momentul accidentarii sale au inceput problemele la Poli Iasi care tremura la fiecare meci, indiferent de adversar. Ultima isprava a iesenilor a fost infrangerea de ieri din deplasare cu Ripensia Timisoara, o echipa modesta din subsolul clasamentului care marcase abia 4 goluri in primele 8 etape ale sezonului.

Atat de penibil s-a prezentat Iasul in meciul din Banat, incat, in primele 45 minute ale duelului cu Ripensia a primit 3 goluri, ultima reusita fiind semnata de un pusti de 17 ani. Fara Vasvari, Poli este debusolata iar Niculescu, desi are un lot numeros la dispozitie, nu reuseste sa suplineasca absenta capitanului. Cu acest joc modest prestat de echipa pe care o antreneaza, Niculescu va avea emotii si in etapa viitoare cand Iasul va intalni echipa de pe ultimul loc, Metaloglobus Bucuresti.

”E rușinos, nu dezamăgitor. Rușinos! Pentru că ne-am prezenta astăzi execrabil, deși le-am atras atenția încă de luni, marți, în fiecare zi că nu vom avea un meci ușor aici. N-au vrut să înțeleagă și iată rezultatul. Rușinos, din punctul meu de vedere. Mi-e rușine ca antrenor al acestei echipe, pentru felul în care ne-am prezentat. Sper să le fie și jucătorilor pentru că nu mi se pare normal să ne prezentăm așa cum am făcut-o astăzi, în condițiile în care avem tot ceea ce ne trebuie pentru a face performanță. Din păcate, acesta este fotbalul. S-au făcut niște greșeli imense la toate golurile marcate de Ripensia. Le-am mai făcut câteva cadouri, de care Ripensia nu a profitat. Asta este, când intri pe vârfurile picioarelor în teren, se întâmplă asta”, a spus Claudiu Niculescu dupa meci.

Postul acestuia este amenintat dupa insuccesul cu Ripensia. Pe langa rezultat, deranjeaza modul in care antrenorul si-a mobilizat echipa pentru aceasta partida cu un adversar slab. Tinand cont de investitiile derulate la Iasi, in scopul promovarii, Niculescu mai are putin timp la dispozitie sa schimbe jocul echipei, altfel din iarna i se va cauta un inlocuitor.