Iasul isi joaca ultima sansa pentru play off

poli iasi

Trupa din Copou este obligata sa castige meciul de vineri cu Sepsi Sfantu Gheorghe pentru a mai spera la calificarea in play off. Iesenii au de recuperat 6 puncte iar o eventuala infrangere in fata echipei lui Eugen Neagoe iar diminua complet sansele Iasului la play off.

„Gandul meu este sa scoatem maximum din acest meci. Intalnim o echipa care a jucat un fotbal bun pe tot parcursul acestui campionat, ocupa un loc care le da sperante sa mearga in play off. In ceea ce ne priveste pe noi sperantele de a merge in play off sunt destul de mici dar cu o victorie putem sa revenim cu ganduri mari pentru a ne atinge obiectivul. Nu este o situatie confortabila si gandul meu este sa ne axam doar pe fotbal”, a declarat Flavius Stoican.

Jucatorii sunt tristi dupa insuccesul cu FCSB si problemele din cadrul clubului. Flavius Stoican lucreaza in aceste zile la moralul echipei.

„Sunt intrebari, este si o stare de spirit care nu-mi place la momentul acesta dar sper ca pana la ora partidei sa o schimb pentru ca asta vreau sa le zic: <<Fotbalul este placerea noastra!>> Si apoi va veni si partea financiara nu trebuie sa punem pe primul loc banii”, a mai spus antrenorul iesean.

In afara de Rus, suspendat, Mihaescu este incert pentru acest meci. Qaka va reveni dupa ce a ispasit etapa de suspendare.