Iasul incearca sa produca surpriza in Gruia

poli iasi

Liga 1 se reia cu un meci interesant vineri seara, intre CFR Cluj si FC Politehnica Iasi. Ardelenii sunt in cautarea formei din sezonul trecut in timp ce moldovenii cauta puncte pe terenul unei formatii grele a campionatului.

Mergem acolo sa ne jucam sansa, sa incercam sa scoatem punct sau puncte. Am incredere ca jucatorii pe care ii voi alege in primul 11 vor da totul. Apoi, am incredere ca si oamenii care vor intra pe parcursul jocului ne vor face sa plecam bucurosi dupa partida. Ne asteapta o partida foarte grea, intalnim o echipa cu jucatori foarte buni, este echipa campioana, au tot ce le trebuie, publicul care ii ajuta dar asta nu inseamna ca vor avea un meci usor cu noi. Am emonstrat acest lucru si sezonul trecut, imi aduc aminte ca la ei am pierdut in ultimele minute deci putem sa facem o figura frumoasa”, a declarat Flavius Stoican, antrenor FC Poli Iasi.

CFR-ul nu mai impresioneaza cum a facut-o anul trecut. Chiar si asa, in ciuda instabilitatii de la nivelul bancii tehnice pana la conducerea clubului, CFR se lupta cu sanse reale pentru obtinerea unui nou titlu.

„Au fluctuatii de forma, fluctuatii in ceea ce priveste evolutiile in timpul partidelor. Sunt momente cand iti dau senzatia ca sunt invincibili in timpul partidelor, o echipa care greu le dau gol dar si o echipa care iti dau senzatia ca poti sa le pui mari probleme. Anul trecut au avut continuitate in rezultate chiar daca nu practicau un joc spectaculos aveau rezultate foarte bune acum si schimbarile de antrenori si toata situatia de acolo arata cum se exprima echipa pe teren”, a completat Stoican.

Iasul are in continuare probleme in defensiva. Desi Mihalache si Bădic sunt apti pentru acest joc va lipsi Cosmin Frăsinescu, suspendat. In clasament, CFR Cluj ocupa locul secund cu 20 puncte in timp ce Iasul se afla pe locul 9 cu 14 puncte.