Iașul, iluminat în roșu de Ziua Europeană 112

Palatul_Roznovanu

Peste 60 de sedii ale autorităților publice centrale și locale, instituții de cultură și obiective turistice, din Iași și din țară vor fi iluminate, sâmbătă seară, în roșu.

Prin acest mesaj de unitate, Serviciul de Telecomunicații Speciale, dorește să sublinieze importanţa Serviciului de urgenţă şi a apelării responsabile a numărului unic 112, se arată într-un comunicat al STS.

De asemenea, „Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi partenerii care s-au alăturat acestui demers de responsabilitate marchează astăzi Ziua Europeană a Numărului de Urgenţă 112 şi aduc, astfel, în atenţia opiniei publice că este esenţial să sunăm la 112 doar în situaţii urgente, în care sunt puse în pericol viaţa, proprietatea sau mediul”, se mai arată în comunicatul de presă al STS.

În Iași vor fi iluminate cu roșu Primăria Municipiului Iaşi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, Academia Română, filiala Iaşi, Agenţia de Protecţie a Mediului Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” Iaşi, Hotelul Unirea din Iaşi, Direcţia Judeţeană de Telecomunicaţii Speciale Iaşi și Palatul Oştirii, Brigada 15 Mecanizată, „Podu Înalt”.