Iașul depășește perioada tulbure

Presedintele executiv al clubului FC Politehnica Iasi, Adrian Ambrosie sustine ca nu exista probleme decat de comunicare intre Flavius Stoican si sefii gruparii. Antrenorul va avea un cuvant important de spus in algerea lotului, nu cum s-a intamplat pana acum. Maine, camerunezul Lewis Enoh va sosi in Copou si va intari lotul. Daca nu va ajunge la intelegere cu iesenii, acestia mai au varianta fostului atacant de la CFR Cluj, Ogbu. In ceea ce priveste intentiile lui Horia Sabo privind clubul din Copou, acestea sunt foarte serioase conform lui Adrian Ambrosie. Baimareanul are mai mult de 50 la suta din actiuni si lichiditati daca situatia o va impune.

„In momentul in care a venit si a semnat acest contract, el a spus ca isi doreste foarte mult sa conduca clubul si in acel moment ai toata libertatea sa iei deciziile. Daca este nevoie de o suma de bani, si-a luat angajamentul ferm in fata Comitetului Director ca va acoperi acesti bani, din diverse surse de venit. Cred ca la urma urmei nu conteaza de unde vin banii atat timp cat nu sunt castigati la negru. Dar, daca vin din sponsorizari, din alte surse legale, cred ca nu este o problema acest lucru. Eu am increderea si garantez pentru acest lucru, asa cum si-a mentinut promisiunea in alte contexte o va face si acum iar Iasul nu va avea probleme financiare”, a declarat Adrian Ambrosie, presedinte FC Politehnica Iasi.

Iasul si l-ar dori imprumut pe Qaka. Albanezul transferat la FCSB a ajuns moneda de schimb pentru Gigi Becali care-l da la Dinamo plus suma de 500.000 euro in contul semnaturii lui Dan Nistor. Cat priveste lotul iesean, pe langa jucatorii doriti pe cele 3 posturi ramase descoperite, cei de la FC Poli vor imprumuta multi tineri ajunsi in Copou, la grupari din Liga a treia: Miroslava, Pascani si chiar Galati.