Iasul castiga in fata celor de la UTA si urca in clasament

Meci echilibrat aseara in Copou, intre doua formatii din partea a doua a clasamentului. Oaspetii veneau dupa doua rezultate pozitive in campionat dar l-au pierdut inca din primele minute pe Luckassen care s-a accidentat. Chiar si asa, Micovschi si Cooper putea sa deschida scorul dar Lung a scapat basma curata.

In actul secund, Bus a avut sansa golului dar s-a opus Iacob. Goalkeeperul celor de la UTA nu a mai avut sansa la executia lui Harrison care a inscris unicul gol al meciului si a ajuns la 5 reusite in acest sezon. Dupa ce a obtinut a 5-a victorie din acest sezon, Poli a urcat pe locul 11 in clasament cu 22 puncte.

Este o victorie foarte importantă, pentru că am avut o serie mai lungă de meciuri fără victorie. Fără 3 puncte, este foarte greu să poți să speri la rămânerea în prima ligă. Sunt diferențe foarte mici de puncte între echipe. Atunci când greșești, imediat ești taxat, iar locul din clasament îți dă fiori. Îmi felicit jucătorii pentru victorie„, a spus Leo Grozavu la flash interviuri.

„Normal că ești dezamăgit, mai ales după o primă repriză bună, una pe care am controlat-o. Ne-am creat ocazii, am avut o fază în superioritate, 3 contra 2. Dar nu e prima dată când avem nevoie de multe ocazii. Diferenţa s-a făcut la o fază fixă, după o lovitură liberă uşor acordată. Meritam un egal, chiar dacă s-a simţit că am jucat trei meciuri în şapte zile, în condiţii grele”, a precizat Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *