Iașul are nevoie de câte un jucător în fiecare compartiment

foto_Poli

Presedintele Comitetului Director de la FC Politehnica Iasi sustine ca problemele echipei din aceasta perioada sunt de natura mentala. Leonid Antohi crede ca echipa va obtine prima victorie daca jucatorii vor pune in practica ce pregatesc in timpul antrenamentelor. Profesorul are incredere in Stoican si fotbalistii ieseni mai ales ca sunt aceeasi care au reusit calificarea in play off.

“Mesajul meu este de a transfera antrenamentul la joc si sa ne apropiem si noi o victorie. Potential exista. Lotul este mare, chiar prea mare pentru obiectivul pe care-l avem. Le-am transmis sa actioneze si mental”, a declarat Leonid Antohi, presedinte Comitetul Director FC Politehnica Iasi.

Problemele Iasului din acest debut au venit in defensive, unde cuplul de fundasi centrali nu a mai fost ajutat de cei laterali si de mijlocasi. De altfel, FC Politehnica are cea mai slaba defensive in acest moment cu 8 goluri primite in 4 etape.

“A doua chestiune este legata de compartimentul defensive, care la noi a tinut 2 ani de zile daca va amintiti bine si pe vremea lui Neagoe si anul trecut. Asta e si motivul pentru care am ajuns in primele 6. Ori, de data aceasta cuplul de fundasi remarcat ca unul dintre cele mai bune din tara, Mihalache – Frasinescu, au avut niste sinoide, din cauza lipsei marginilor, a fundasilor laterali si a linie de mijloc”, a completat Antohi.

In opinia lui Antohi, Iasul mai are nevoie de 3 jucatori de valoare, un fundas central, un mijlocas ofensiv si un atacant. Pentru a iesi din criza, Iasul trebuie sa treaca vineri, de la ora 21, de FC Botosani, intr-o partida contend pentru etapa a 5-a de campionat.