Iașul, amenajat cu flori multicolore de la serele Servicii Publice

La serele Servicii Publice Iasi se lucreaza la foc continuu indiferent de sezon. Acum sunt pregatite florile care vor fi plantate in aceasta vara, dar si crizantemele pentru toamna. Sute de angajati lucreaza zilnic pentru ca Iasul sa fie unul dintre cele mai frumoase orase din tara.

In fiecare moment al anului, serele Servicii Publice Iasi sunt pline cu diferite tipuri de flori, iar acum se pregatesc ultimele specii pentru sezonul estival. Sunt udate si ingrijite cu grija de catre florarii care le duc colegilor care se ocupa de plantat.

Laurentiu Ivan, Director Servicii Publice Iasi

„Continuam cu florile anuale pentru ca am avut in acest an aproximativ 720.000 de flori anuale, cele pe care le vedeti in spatele meu. Mai avem de plantat 100.000 de flori si avem prgramat sa ne ocupam de florile din toamna, crizantemele care vor fi pe mesele de aici”.

Chiar daca este foarte cald afara, sunt specii care rezista la soare foarte bine.

Laurentiu Ivan, Director Servicii Publice Iasi

„Avem sporul casei, sanpatiens care sunt de soare, care cresc inalte, impatiens care sunt de umbra sunt mai micute, begoniile, cea obisnuita pe care o stie toata lumea, in diferite culori, begonia big imbraca zonele cu spatii verzi si este folosita pentru parcurile noastre. Sunt flori de diferite culori, de diferite inaltimi si dau o frumusete orasului nostru in toata perioada anului”.

Florile pot fi achizitionate si de persoanele fizice care vor sa isi infrumuseteze gradina sau balconul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *