Iasisting sarbatoreste 20 ani de activitate cu un concert Horia Brenciu dedicat doamnelor si domnisoarelor

Sharing is caring!

Grupul de firme “Iaşisting” sărbătoreşte anul acesta 20 de ani de la înfiinţare.

 Pornit în 1999 ca o iniţiativă privată pe piaţa PSI, “Iaşisting” a devenit în acest timp lider absolut în regiunea Moldovei şi una dintre cele mai mari firme de profil din România. În paralel a dezvoltat în ritm susţinut servicii în domeniul medical. În prezent deţine şi operează spitalul “Sf. Sava”, cel mai mare din ţară specializat în servicii de paliaţie, cu 225 de paturi, Centrul Rezidenţial “Sf. Anton”, specializat în îngrijirea persoanelor afectate de Alzheimer şi clinica de recuperare “Recumedis”. Grupul de firme are peste 450 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 20 milioane de euro.

“Am pregătit în acest an o serie de manifestări publice pentru a sărbători cei 20 de ani de activitate. Vom începe cu un concert pentru doamne şi domnişoare, pe data de 7 martie,  la care ne va onora cu participarea îndragitul cântăreţ şi entertainer Horia Brenciu şi orchestra sa. Prezentator şi nu numai va fi ieşeanul nostru Daniel Buzdugan. Ne place să ne definim ca o firmă din Iaşi chiar dacă operăm în multe alte judeţe”, a declarat Viorel Blajuţ, patronul grupului de firme“Iaşisting”.

Concertul din această seară va avea loc la Sala Sporturilor şi va începe la orele 18,00. Intrarea se va face pe bază de invitaţie.

 

shares