Iasi | Tineri din Ciurea arestati prinsi dupa ce au furat dintr-o casa

hoti

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au identificat trei tineri, din comuna Ciurea, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 25 spre 26 august, aceștia ar fi pătruns în locuința unei femei, de 39 de ani, din comuna Ciurea, de unde ar fi sustras bani, telefoane mobile, bijuterii.

Prejudiciul a fost recuparat parțial, fiind restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 27 august, cei trei tineri bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

Ieri, doi tineri au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cel de-al treilea a fost
prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile.