Iasi | Subiecte fierbinti in Consiliul Judetean

CJ

Astazi, consilierii judeteni s-au intalnitintr-o sedinta ordinara care a avut  34 de puncte de ordinea de zi dar si o completare. Consilierii ieseni au avut discutii aprinse pe marginea proiectelor  privind infrastructura Aeroportului International Iasi, a comunei Miroslava si a drumurilor judetene.

„Constat cu oarecare surprindere ca am plecat de la ordinea de zi si am ajuns la drumuri si Aeroport. Aici e toata galma. Eu cred ca avem puncte pe ordinea de zi incat putem intra pe fondul problemelor si pentru Aeroport si pentru drumuri judete la punctual 7. Nu mi-am imaginat ca incepe sedinta cu punctul 7 ” a declarat Cristian Stanciu, lider Grupul Consilierilor PSD.

Unul dintre punctele fierbinti de pe ordinea de zi a fost cel referitor la bugetul Aeroportului iesean.

„Vreau sa va spun ca Compania Blue Air nu are nici o datorie la Aeroport asa cum s-a spus ca intra in faliment ca vor fi datorii ca se va intampla o nenorocire. Atentie, deoarece face foarte mult rau Aeroportului si imaginii Aeroportului. Putem dupa aceea cheltui toata rezerva pentru publicitate ca nu o putem salva, dar asta este.”, a completat Maricel Popa, presedintele Consiliului.

Alte proiecte cu cantec au vizat reparatii la drumurile judetene si infiintarea unei Sali Polivalente in zona Miroslava.