Iași | Ședință cu scântei la CJ

Sharing is caring!

Astazi, consilierii judeteni s-au intalnit intr-o sedinta ordinara. Pe ordinea de zi s-au aflat 29 de proiecte de hotărâre. Unul dintre cele mai discutate subiecte a fost cel care propune preluarea în administrarea CJ a terenului de la Ruginoasa pentru construirea unui centru de excelență în fotbal destinat juniorilor.

Sedinta de CJ a inceput in note inalte iar consilierii, mai vocali ca niciodata, au respins proiectul de hotarare care prevedea trecerea  terenului in suprafata de aproape 2000 mp de la Ruginoasa in administrarea Consiliului Judetean Iasi.  Toate proiectele privind modernizarea unor porțiuni de drum județean, șapte la număr, au trecut cu vot în unanimitate.

Intrebat fiind de soarta Spitalului “Elena Doamna”, aflat sub umbrela CJ Iasi, Maricel Popa a raspuns ca unitatea va funcționa în continuare, ba chiar se va extinde prin aparitia Centrului Regional de Fertilizare In Vitro.

Tot in sedinta de astazi directorul de la Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor a primit mână liberă să reorganizeze Direcția, unde se vor crea încă nouă posturi și funcții și se va desființa un serviciu.

În sala de ședințe, pe lângă directorii instituțiilor subordonate și ai departamentelor CJ, s-au aflat astazi si deputații Vasile Câtea (PSD) și Costel Alexe (PNL).

shares