Iași | Sărbători cu modificari de circulație

foto_sofer

Pentru desfășurarea manifestărilor incluse în Sărbătorile Iașului 2018 Comisia de Circulație a Municipiului Iași a decis restricționarea / închiderea circulației auto pe mai multe artere principale. Maine seara, între orele 19.00 și 20.30, se restricționează circulația rutieră, funcție de necesități, pe următorul traseu: str. I. C. Brătianu, str. Cuza Vodă, str. Armeană, str. C. Negri, pentru Pelerinajul „Calea Sfinților”.

Modificari si restrictii de circulatie:

– Vineri, 12 octombrie, ora 8.00 – sâmbătă, 13 octombrie, ora 24.00: se închide circulația rutieră, în funcție de necesități, în Campusul Tudor Vladimirescu, pe str. Prof. D. Atanasiu, pe lângă T11, și pe str. Prof. V. Alexa, tronsonul cuprins între T9 și Iulius Mall, pentru Sfințirea Bisericii „Sf. Iulian din Tars”.

– Sâmbătă, 13 octombrie, ora 8.00 – marți, 16 octombrie, ora 24.00: se închide circulația auto, în funcție de necesități, pe aleea din fața Palatului Culturii, între liniile de tramvai și str. Anastasie Panu, în vederea montării scenei și susținerii super concertului cu ocazia Sărbătorilor Iașului 2018.
conform Comisiei de Circulatie a Municipiului Iasi

Poliţia Municipiului Iaşi – Biroul Rutier şi Poliţia Locală Iasi vor lua deciziile privind restricţionarea sau închiderea circulaţiei rutiere în diferite zone, în funcție de necesități, pentru buna desfăşurare a evenimentelor organizate în cadrul Sărbătorilor Iaşului.