Iasi | Restricții de circulație, Festivalul Iei – RomânIA Autentică e in toi

restrictie

Cea de-a III-a ediție de la Iași a Festivalul Iei – RomânIA Autentică, organizată astazi, 23 iunie, în Piața Palatului Culturii și pe pietonalul Ștefan cel Mare, genereaza o serie de restricții de circulație.

Astfel, circulația rutieră va fi restricționată / închisă, în funcție de necesități, între liniile de tramvai și strada Anastasie Panu, până marți, 25 iunie, ora 24.00, în vederea montării, respectiv demontării scenotehnicii necesare pentru spectacolul folcloric.

Circulația rutieră va fi restricționată / închisă, în funcție de necesități, duminică, 23 iunie, între orele 13.00 și 24.00, pe strada Anastasie Panu și strada Palat (tronsonul cuprins între strada Sf. Lazăr și strada Sf. Andrei).

Circulația mijloacelor de transport public va fi permisă pe strada Anastasie Panu, pe tronsonul cu liniile de tramvai din fața Palatului Culturii, duminică, între orele 14.00 și 23.00.

Tot duminică, 23 iunie, între orele 14.00 și 24.00, vor fi instituite măsuri anti tero vor fi instituite măsuri anti tero pe strada Anastasie Panu și strada Palat prin amplasarea de mijloace de protecție.

Deciziile punctuale de restricționare / închidere, în functie de necesități, a circulației rutiere în zona de desfășurare a evenimentului vor fi luate de Poliţia Municipiului Iaşi – Biroul Rutier şi Poliţia Locală.