Iași | Primăria ne cheamă la „acțiune”

Mihai_Chirica

Primaria Iasi ii invita pe toti cei interesati, miercurea viitoare, 12 decembrie, de la ora 17.00, în Sala „Vasile Pogor” la dezbaterea Planului Local de Actiune al orasului. De la colectarea selectiva a deseurilor pana la brandingul de oras , reprezentanții municipalității și membrii Forumului Multistakeholder Iași vor dezbate împreună cu publicul viitorul orasului.
Planul Local de Acțiune face parte din angajamentul Municipiului Iași ca membru al Programului Local al Parteneriatului pentru Guvernare acord internaţional care vizează angajarea guvernelor și administrațiilor locale în promovarea transparenţei, combaterea corupţiei şi utilizarea noilor tehnologii pentru a consolida actul de guvernare şi dialogul cu cetăţenii și în care Iașul a fost admis, în urma unei competiții internaționale, în primăvara acestui an.
Dacă Planul Local de Acțiune va fi validat, acesta va fi supus dezbaterii și votului Consiliului Local al Municipiului Iași, urmând ca măsurile să fie bugetate și implementate până în august 2020.