Iași | Plaja cu 10 lei la Strand sau cu 8 lei la Purcica

plaja

Bazele de agrement din Iasi s-au deschis, iar cele de care se ocupa primaria, chiar daca nu au avut parte de nicio imbunatatire, sunt deja cautate de cei dornici de soare si de balaceala.

La strandul municipal, un adult plateste 10 lei pentru o intrare iar copiii şi pensionarii beneficiaza de un tarif  redus de 3 lei. Abonamentele cu 10 intrari au parte de o reducere nesemnificativa si costa 76 de lei pentru un adult, respectiv 20 de lei cu 10 intrări pentru copii şi pensionari.

Pentru cei care vor dori o baie de soare la Plaja Nicolina, preţul unui bilet rezervat adulţilor este de 8 lei, iar pentru accesul la nămol platiti 2 lei. Abonamentele pentru pensionari sunt in valoare 10 lei echivalentul a 10 intrari.

Şi Baza de Agrement Ciric isi asteapta clientii.

O baie în piscină şi odihna pe un şezlong se vor face în baza unui bilet de 15 lei  sau 12 lei fără şezlong. Copiii, pensionarii şi studenţii platesc la intrare  8 lei. Abonamentele la piscine sunt de 122 de lei pentru adulţi (10 intrări) şi de 61 de lei pentru copiii sunt 10 ani, dar şi pentru pensionari şi studenţi.

La Ciric , puteti inchiria bărci sau hidrobiciclete contra sumelor de 10 lei pentru 30 de minute, respectiv 20 de lei pentru 1 oră.