Iași, pe locul doi la mediile de 10 la Titularizare

Dezastru la examenul de titularizare la nivel național. Nici măcar jumătate dintre candidati nu au obținut peste 7, nota minimă necesară pentru a obține un post stabil la catedră. Iasul insa se mentine in top, iar procentul de note peste 7 depaseste media nationala. Alte 11 note maxime, claseaza Iasul pe locul doi la nivel national.

Iasul exceleaza din nou la notele obtinute de candidati la concursul de Titularizare. Este pe locul 1 la nivel national cu cel mai mare procent de candidati care au obtinut note peste 7.

Antonina Bliorț – Purt. Cuv ISJ Iași

„La nivelul judetului Iasi, procentul notelor peste 7 obtinute de candidati care au sustinut proba scrisa este de 56,08%, un procent care ne situeaza peste media naționala, in crestere fata de rezultatele anului anterior si care reuseste sa plaseze judetul Iasi pe prima pozitie pe tara. Avem asadar cel mai mare procent de candidati cu note peste 7.”

11 profesori din Iasi au obtinut nota 10 la examen, judetul clasandu-se pe locul doi la nivel national.

Antonina Bliorț – Purt. Cuv ISJ Iași

„11 candidati au obtinut nota 10. Avm așadar la Iasi iarasi o pozitie fruntasa, avem al doilea rezultat pe tara din aceasta perspectiva a notelor de 10.”

Profesorii spun ca examenul a fost unul foarte greu si solicitant.

Profesor

„Eu sunt profesor in mediul rural si am obtinut nota 8,15 la examenul de Titularizare. Este un examen foarte greu desi am vazut pareri diferite de social media ca acest examen ar fi putut fi rezolvat si de elevi de liceu. Nu este asa. Este un examen greu, este mult stres. Eu personal am invatat 6 luni de zile pentru acest examen.”

La Iasi, peste 580 de profesori au picat examenul, 172 dintre ei obtinand note intre 1 si 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *