Iași | „Livada de la școală” la Rediu

foto_livada_de_la_scoala

Peste 50 de voluntari ai companiei Antibiotice s-au implicat in weekend în proiectul „Livada de la școală”, derulat de Fundația „Antibiotice Știință și Suflet” si au plantat 100 de pomi fructiferi la școala din localitatea Rediu. Pana in prezent, prin acest proiect au prins radacini 8 livezi , surse de sanatate atat pentru elevii implicati cat si pentu intreaga comunitate.

Sa sadesti un pom este o responsabilitate dar si o mare bucurie transmisa de-a lungul istoriei noastre, din tata in fiu. Asa s-a intamplat si zilele trecute cand, cu mic, cu mare, oameni care cred in valori autentice s-au intalnit la Rediu si au sadit radacini pentru viitor. „Livada de la școală este un proiect ancorat în strategia de responsabilitate socială a companiei Antibiotice.

Acțiunea de plantare fost derulată în parteneriat cu primăria comunei Rediu care a pus la dispoziție terenul din curtea școlii și l-au pregătit pentru plantare. Conducerea Școlii Gimnaziale Rediu a hotărât ca în an centenar, cei 100 de copaci plantați să poarte numele a 100 de eroi din primul război mondial. Copacii vor fi îngrijiți de elevi până la finalizarea studiilor gimnaziale predând apoi ștafeta generațiilor viitoare.