Iași, „Întotdeauna de Poveste”, surprins în fotografii

Iași, „Întotdeauna de Poveste”, surprins în fotografii. Iasul are o noua carte de vizita.

Iași, „Întotdeauna de Poveste”, surprins în fotografii

Luna aceasta a fost lansat albumul de fotografii „Iași, Întotdeauna de Poveste” semnat de fotograful Paul Padurariu. Sunt surprinse imagini cu monumentele istorice ale orasului si a fost creat printr-un parteneriat cu mai multe organizatii si firme din dorinta de a promova Iasul.

Palatul Culturii, Manastirea „Sfintii Trei Ierarhi”, Mitropolia, Biblioteca Central Universitara „Mihai Eminescu” sunt doar cateva dintre obiectivele pe care le regasim in albumul „Iași, Întotdeauna de Poveste”.

Paul Pădurariu, Fotograf: „Eu aveam imagini de arhiva in tot ceea ce inseamna Iasul dar am dorit sa refac calatoria, cu alti pasi, cu pasii cu care suntem acum, sa vedem ce s-a mai schimbat in Iasi, sa vedem poezia lui. O poezie atat in zorii diminetii, cat si seara tarziu. Cred ca am surprins-o. Am mers intr-o calatorie cu fiul meu si in acest album putem vedea o versiune mai adulta a Iasului cat si varianta tanara, o exuberanta tinereasca in unele imagini”.

Pentru mai multe creații ale fotografului ieșean, Paul Pădurariu, puteți accesa: paulpadurariu.ro

Albumul contine si o parte succinta de text.

Sorina Dănăilă, Profesoara: „Un album pentru omul simplu, un parinte care sa i-l lase copilului lui care pleaca in strainatate sa faca studii. Este un album care sa intre in buzunar, care sa fie in valiza celui care pleaca si nu stie cand se va mai intoarce acasa. Un album facut pentru oamenii simpli, nu pentru oficialitati„.

Acest proiect este realizat printr-o colaborare cu mediul ospitalier din Iasi.

Dora Morhan, Director Marketing Hotel:Ne dorim sa fie o promenada vizuala cu ajutorul lui Paul Padurariu dar este dublata de cuvintele indragitei Sorina Danaila. Nu dorim sa functioneze doar ca un album ci si ca un ghid prin orasul nostru iar prin faptul ca el este circular ne duce intr-o lume de poveste, ancorandu-o in concret„.

Mediul de afaceri se implica tot mai mult in activitatile culturale din Iasi, iar asta aduce un beneficiu turismului local.

Lorin Drăgan, Președinte Executiv Consiliul Regional al Ospitalității: „Raportul nostru cu turismul, cu patrmoniul, acest eveniment este focusat pe lansarea acestui album este una solida. Nu exista turism fara serviciile oferite de ospitalitate, fie ca sunt cazare, fie ca sunt servicii de mancare, entertaiment. Ne bucura astfel de initiative”.

Acesta este cel de-al doilea proiect realizat in colaborare cu reprezentanti ai institutiilor si mediului de afaceri din Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *