Iași | Începe târgul de oferte universitare

Sharing is caring!

Maine, in inima orasului, va avea loc cel mai mare targ educațional din Europa de Sud și Est. Reprezentanții celor mai importante universități internaționale și naționale vor fi prezenti la Iasi cu programele de studiu și facilitățile de care pot beneficia cei interesați.

Cel mai mare târg de universități din Sud-Estul Europei  incepe maine, la Iasi, la ora 10. Vor fi prezentate peste șapte mii de programe de studiu – la nivel licență, masterat și doctorat- de la peste 100 de universități și instituții internaționale din peste 20 de țări.

Targul este singurul eveniment din România care ii ajută pe tineri să discute direct cu reprezentanții universităților de top din lume. La eveniment vor fi prezente universități de prestigiu din Marea Britanie, Olanda, Elveția, Germania, Spania, SUA,  Arabia Saudită sau România.

Tot maine, in cadrul targului, viitorii studenti pot stabili contacte privind admiterea și pot intra în legătură directă cu cei care se ocupă de organizarea aplicațiilor, dar și cu actuali studenți ai facultăților de care sunt interesati.

shares