Iaşi | Impuscaturi la Bivolari aseara, 2 raniti in spital

foto_politie

Un tanar de 32 de ani a impuscat aseara, la Bivolari, alti doi barbati. Victimele  au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Agresorul  a fost arestat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de tentativă la omor, lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

„Am fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Bivolari, un bărbat de 32 de ani ar fi folosit o armă de foc rănind alţi doi bărbaţi de 50, respectiv 31 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal cu aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, tentativă la omor şi lovire şi alte violenţe. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.” a declarat Ioana Buştiuc, purt.cuv. IPJ Iasi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului, prof. univ. Diana Cimpoieşu, a declarat că starea celor doi pacienţi este stabila.

„Un bărbat de 51 de a fost preluat de către echipajul SMURD în stare gravă cu şoc hemoragic, o plagă importantă la nivelul coapsei, o plagă împuşcată cu hemoragie. Pacientul a fost intubat, ventilat mecanic, sedat şi a mers în clinica de chirurgie vasculară şi a fost dus direct în sala de operaţie. Ştim că el este în continuare la terapie intensivă, este cu suport ventilator şi circulator, iar colegii din chirurgie vasculară sunt optimişti în ceea ce priveşte revascularilizarea membrului. Semnele clinice şi paraclinice din această dimineaţă indică că pacientul nu îşi va pierde membru inferior. Celălalt bărbat, de asemenea, cu o plagă împuşcată, de data asta, la nivelul gambei. Avea o stare bună, a fost internat şi evoluţia şi prognosticul sunt bune.” a declarat pentru Stirile Tele M, dr. Diana Cimpoesu.