Iași | Consiliul local, ședință cu proiecte amânate

Sharing is caring!

Consilierii locali ieseni au dezbatut astazi mai multe proiecte.  Fata de alte intalniri, discutiile au fost mai putin tensionate, avand in vedere si faptul ca proiectele ce ar fi putut starni polemici au fost inca de la inceput scoase de pe ordinea de zi.

Plenul CL a decis, la propunerea PSD, scoaterea de pe ordinea de zi a patru proiecte de hotarare, iar doua dintre acestea au facut referire la schimburi de terenuri. Schimburile de teren cu Palas 1 SRL si Conest au fost aprobate de catre plenul CL.

A mai fost scos de pe ordinea de zi proiectul pentru aprobarea unui plan urbanistic zonal al carui beneficiar era o firma care intentioneaza sa construiasca un centru hotelier in zona stradelei Uzinei.

Tot in sedinta de astazi, s-a hotarat ca reţeaua de străzi a municipiului sa creasca cu aproape 3 km: municipalitatea va prelua drumul judeţean de la intersecţia cu Moara de Vânt şi până la Aeroportul Internaţional Iaşi. Consiliul Judeţean (CJ) şi-a dat deja acceptul, urmând ca de întreţinerea drumului de 2,7 km să se ocupe de acum Primăria Iaşi.

shares