Iasi, centru regional de excelenta in stomatologie

03c8bc26-b383-433b-b6cf-3a1a2246a9cb

Iasul are incepand de astazi un Centru Regional de Excelenta in stomatologie. A fost posibil in urma unei investitii de 750 000 de euro, sustinuta printr-un sistem de parteneriat de retea, prin care au fost deschise anterior si alte unitati.

Ionut Leahu, CEO Clinici dentare:

Iasul a devenit al VII-lea judet in care activam cu o clinica stomatologica cu un Centru Regional de Excelenta in Stomatologie.

Clinica functioneaza cu 12 cabinete, doua centre de radiologie, bloc operator si integreaza pe un sfert din suprafata, zona serviciilor pentru copii.

Ionut Leahu, CEO Clinici Dentare:

O data pentru copii pentru ca suntem aici pe etaj pentru copii, gasesc aici conceptual nostru unic “Academia Spatiala Dr. Leahu”, in care tocmai, deja ca parinte cand ii spui copilului, “Hai sa mergem la Academia Spatiala”, ai un avantaj. Ai sanse foarte mari sa il aduci la stomatolog.

Prin tehnologia de ultima generatie si multidisciplinaritate, centrul este pregatit sa primeasca pacienti din regiunea Moldovei si sa le ofere toate optiunile de tratament in conditii de maxima siguranta.

Ionut Leahu, CEO si fondator al clinicilor dentare Dr. Leahu

Vrem sa ii preluam pe pacienti de cand sunt copii si sa ii ajutam sa ajunga adulti, fara sa aiba nevoie neaparat de tratamente foarte complexe. Asta este o parte importanta a activitatii noastre la nivel national. Apoi, alta parte importanta este sa unim toate specializarile in acelasi loc. Aceasta clinica are 12 scaune si 2 centre de radiologie si laborator de tehnica dentara si in plus, avem si rezerve pentru un fel de spitalizare de zi, pentru ca sunt pacienti care au nevoie de sedare pe vena, de anestezie generala, ca sa poata sta linistiti in timpul tratamentelor stomatologice.

Noul centru de stomatologie din Iasi are si echipe mobile de specialisti care calatoresc prin tara si opereaza cele mai complexe cazuri de implantologie orala.