Iași | Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor

foto_conferinta

În aceste zile se desfășoară la Iași cea de-a 26-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România. Evenimentul, cel mai important din industria aviației civile din România, se bucură de prezența a peste 150 de participanți – reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul aeronautic, directori generali de aeroporturi, reprezentanți ai companiilor aeriene și ai firmelor care activează în industria aviației.

Tema principală a Conferinței este Dezvoltarea Aviației Civile din România în următorul deceniu, iar seful aeroportului iesean declara ca este o oprtunitate majora pentru aerogara pe care o conduce.

David Ciceo, președintele Asociației Aeroporturilor din România, a vorbit despre necesitatea dezvoltării aeroporturilor, în contextul creșterii semnificative a traficului. Până în 2035 se estimează că numărul de pasageri pe aeroporturile din România se va dubla.

Asociația Aeroporturilor din România (AAR) s-a constituit în vederea promovării și apărării intereselor aeronautice, tehnic aeroportuare, economice și juridice ale aeroporturilor civile din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *