Iarna în studiourile foto

127523073_131302255418013_4000820248853193770_o

Pozele de familie in decor de iarna raman la moda si in acest an. Chiar daca pandemia de coronavirus ne-a schimbat, spiritul sarbatorilor a ramas acelasi, iar imortalizarea momentelor fericite alaturi de cei dragi este nepretuita. In studiorile foto se lucreaza de zori la fotografiere si editare. Albumele vor fi ambalate intr-o folie cadou si trimise catre cei dragi, care se afla departe in ziua de Craciun.

Primul Craciun in formula completa, imortalizat! Mihaela, Andrei si micutul Matei au ales sa participe la sedinetele foto intr-un decor magic, asemeni atelierului lui Mos Craciun.

Mihaela

Ne-am dorit sa adaugam in albumul nostru de familie o serie de fotografii facute un fotograf profesionist.Noi facem fotografii acasa cred ca in fiecare zi de cand s-a nascut cel mic, i-am facut multe fotografii. La anumite momente speciale, consideram ca ar fi important sa adaugam in album niste fotografii mai importante.

Cum pandemia a impus carantina peste granite, concediile s-au redus iar oamenii au luat cu asalt studiourile foto in scopul crearii de amintiri in albume pe care le vor trimite catre cei dragi de sarbatori. Paul, un fotograf profesionist din Iasi a dat deja start sedintelor inca din luna septembrie. Acum decorurile sunt amenajate intr-un spatiu mult mai mare, pentru a permite respectarea masurilor sanitare.

Paul – fotograf

Intr-adevar, familiile vin in cadru restrans. Nu mai vin cu bunici, cu prieteni sa  faca fotografii de grup. Vin doar cu copiii.

Anul acesta este diferit de ceilalti ani deoarece luam mai multe masuri. Dezinfectam spatiul, dezinfectam la intrare, fotografiez cu masca, luam temperatura.

Pretul unei astfel de sedinte variaza intre 350 si 600 de lei. In aceeasi bani sunt incluse trei pachete de fotografii, fie ca vorbim de cele digitale, albume sau tablouri.

FOTO: Paul Pădurariu