Ialomița | DIICOT intră tare în traficanții de droguri din Fetești

Droguri-ascunse-intr-un-flacon-de-la-medicamente-4

Procurorii DIICOT Ialomița au efectuat un număr 3 percheziții domiciliare, în municipiul Fetești și comunele Vlădeni și Bordușani, la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate de procurorii DIICOT Ialomița împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 40 de grame de cocaină, două cântare electronice de mare precizie, un pistol cu glonț, cu două încărcătoare și amortizor, 12 cartușe, un pistol tip airsoft, 5 telefoane mobile, precum și sumele de 2.250 de euro și 1.600 de lei.

Procurorii DIICOT Ialomița au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ialomița a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul cadrelor de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.